Pomanjkanje delovnih mest

Kaj naj rečem…Delovnih mest pri nas primanjkuje. To je dejstvo. Pa se bo verjetno našel nekdo(po vsej verjetnosti kakšna stara teta, vsa zoprna zaradi tega, ker ji na avtobusu kdo ni odstopil stola, pa naj se je še tako trudila), ki bo rekel: “Ja…delat nej gre banda delomrzniška! Kako ni dela?! Delo se zmer najde!!!”. 

Noja, ampak kaj čmo. Razlog za mojo objavo tičí drugje. Včeraj sem gledal televizijo…No niti ne gledal. Slučajno sem šel skozi dnevno sobo, televizija je bila prižgana in nisem si mogel kaj, da nebi opazil. Niti ne vem, kateri program je bil, še manj pa katero oddajo so predvajali. Tema oddaje je bila, ali je dobro za ljudi, da so župani hkrati tudi politiki(v državnem zboru). Gost je bil nek zagovornik tega, župan in politik hkrati(kajpada), Franc Pukšič. No, pa še en, katerega imena se ne spomnim.

Takrat me je prešinilo. NČ ČUDNGA, DA ZMANJKUJE DELOVNIH MEST, ČE MA PA TA BANDA POLITIČARSKA OŠABNA PO DVE SLUŽBI NAENKRAT. No…Seveda pa to priča tudi o kompliciranosti dela in pa o samem odnosu politika do službe. No saj…Nekateri v prostem času lovijo ribe, drugi so pač župani neke občine. Če bi vsi lovili ribe, bi té že verjetno izumrle.

LP, Pepi

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: