Maester’s path #5

Naj vas, vse igralce igre Maester’s path, takoj v štartu opozorim, da si zatisnete oči. Kar bom objavil sedaj, je namreč nagrada, za dokončanje petega nivoja v prej omenjeni spletni igri. Nas, lenuhrje, ki jim reševanje miselnih ugank predstavlja prevelik problem, pa  z izseki težko pričakovane serije zalaga youtuber stevethepirate78. Čedalje bolj jebeno je čakat na 17. april. 😀

Behold:

Tole je kr top šit! Beana smo malo pokomentirali že dve objavi nazaj, tako da bomo tu rekli kakšno o Addyju.

Mark Addy nikakor ne bi bil moja prva izbira za vlogo kralja Roberta Baratheona. Ob besedi “Addy” vedno pomislim na spodleteli poskus Kremenčkovih iz leta 2000. Če bi serijo snemali kakih 20-30 let nazaj, bi bil logična izbira za to vlogo Brian Blessed – takratni arhetip razvratnega kralja. Bomo videli kako se bo v to vlogo vživel Mark Addy. Kar smo do sedaj videli v trailerjih, tudi v zgoraj objavljenemu izsečku, mu kar laufa. Se mi zdi, da so mu vloge “ljubiteljev alkohola” pisane na kožo. To smo lahko videli tudi v Robinu Hoodu, kjer je igral patra Tucka.

“If i weren’t a village friar, i’d be a village drunk.”

Po drugi strani pa se mi, sedaj ko sem ga imel priložnost videti v vlogi kralja, podobno kot pri Beanovemu Starku, poraja vprašanje; Kdo pa potem, če ne Addy? Resnično ne daje tistega vtisa nekdanje mogočnosti, ki ga opisuje knjiga, je pa vsekakor kar primerno grajen za to vlogo.

[SPOILER_ALERT!]Če nam ne bo všeč, ga pa tako ali tako ne bomo dolgo gledali. Nekje do 7. dela, računam, ga bo že raztrgal merjasec.[/SPOILER_ALERT!]

Suma sumarum pa mislim, da ne bo razočaral. Koga, ki po do sedaj videnih izsekih še vedno dvomi, bo kvečjemu prijetno presenetil.

LP Pepi

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: