Vesel godovni dan, GRRM

Možakar na tem blogu ne potrebuje nikakršne predstavitve, zato naj v zapisu le še enkrat ponovim naslov in ga opremim s klicajem ter letnico; vesel 64. godovni dan, GRRM! Še veliko napetih strani in naj njih pisanje za seboj potegne čim manj (koga slepim? čim več!) smrtnih žrtev.

LP Pepi

6 comments
  1. Lisa said:

    Car.
    Model je na novo iznašel fantastiko.


    Ta je tut top.

  2. Pepi said:

    Haha, ja, to sm tud že vidu. 😀 No, pa da ne bomo preveč krivični; nekje je nekoč za nek intervju dejal, da je bila rdeča svatba z njegove perspektive najtežja stvar, kar jih je kdaj spisal. Tako da nekaj empatije do svojih likov vsekakor ima.

  3. Tip je legenda in človek s katerim bi z največjim užitkom spil dve buteljki čistega vina. Upam, da mu le roka hitro steče, pa da pride Zima karseda hitro.

  4. Pepi said:

    Ja, pa kaj še! Nima on kaj hodit na butelke čistega vina. Kdo bo pa pisal?! Z ostalim se pa seveda strinjam. 🙂

  5. Pepi said:

    Heh, ne ej, nisem še. Sem imel zadnjič priliko nekje, pa mi zaradi objektivnih razlogov ni zneslo. Zgleda dbest. 😀 Sem pa igral in občasno še igram (ker si škatlo pač lastim) Game of Thrones špil s kartami. Pred časom sem o tem tudi pisal. Isto zakon igra, ki (v duhu Igre prestolov) iz igralcev potegne vse najslabše lastnosti. 🙂

Komentiraj